Tietosuojalauseke

Tietosuojaseloste:

Dragons and everythingin asiakastietosuojaseloste

Tässä GDPR-tietosuojaselosteessa määritellään, että Dragons and everything on rekisterinpitäjä sekä asiakas- että markkinointirekisterissä, jotka sisältävät yksityisten ihmisten henkilötietoja. Suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn pyydetään molempien rekisterien osalta. Dragons and everything sitoutuu toimimaan tietosuoja-asetuksen ja sovellettavan lainsäädännön periaatteiden mukaisesti tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen palvelun.

Ole hyvä ja lue alla oleva tietosuojaseloste huolellisesti. Tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 24.1.2024

1. Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus:

Dragons and everythingin asiakas- ja markkinointirekisteri sisältää tietoja, jotka olet itse antanut ja antanut suostumuksesi niiden käsittelyyn. Käsittelyn perusteena on asiakassuhteen hoitaminen, markkinointi, myynti sekä tuotteiden ja palvelujen kehittäminen. Kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin asiakassuhde on voimassa tai kunnes pyydät tietojesi poistamista. Kun tietoja pyydetään poistamaan markkinointirekisteristä, ne poistetaan 14 päivän kuluessa.

Pääsy rekisteriin on vain rekisterinpitäjällä. Dragons and everythingin verkkokaupassa käytetään Google Analyticsin verkkoanalytiikkapalvelua tietojen keräämiseen ja verkkosivujen sekä verkkokaupan kehittämiseen ja seurantaan.

2. Mainonta ja media (some):

Verkkosivustolla tehdään mainontaa, ja käytämme evästeitä mainonnan kohdentamiseen eri asiakkaille eri tavoin. Käytämme useita eri järjestelmiä mainosten näyttämiseen, ja niiden käyttötavat riippuvat yhteistyökumppaneista eli mainostajista. Pelkkiä evästeitä käyttäen käyttäjää ei voi tunnistaa. Verkkosivustolla on linkkejä kolmansien osapuolten palveluihin, ja näiden linkkien käyttöä säätelee vierailija itse.

3. Markkinointini automaatio ja sähköpostimarkkinointi:

Kun täytät tilaus- tai yhteydenottolomakkeen verkkokaupassamme, tiedot tallentuvat Mailchimpin ja Googlen evästeiden avulla. Automaatio huolehtii tiedotteiden ja markkinoinnin lähettämisestä asiakkaille.

4. Säännönmukaiset tietolähteet:

Kaikki tiedot kerätään henkilön antamien tietojen ja suostumuksen perusteella. Sinulla on oikeus tarkastaa tai pyytää tietojesi poistamista halutessasi.

5. Sosiaalinen media:

Tietoja voidaan kerätä kampanjoiden, myynnin ja markkinoinnin yhteydessä, ja kerättävät tiedot ovat nimi ja sähköpostiosoite. Muu toiminta perustuu asiakkaan omaan vapaaehtoiseen toimintaan, ja palveluja käytetään myös tiedottamiseen ja ohjaukseen.

6. Verkkosivut ja verkkokauppa:

Verkkosivustoillamme ja verkkokaupassamme kerätään tietoja yhteydenottolomakkeilla, uutiskirjetilauksilla, jäseneksi liittymisellä tai verkkokauppaostoksilla. Kerättävät tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelinnumero, ja verkkokaupassa saatetaan kerätä myös osoite ja maksutietoja, kuten tunnistetiedot ostoksista ja maksutapa.

7. Tietojen luovutukset:

Henkilötietorekisterit ovat tarkoitettu vain Dragons and everythingin käyttöön, eikä tietoja koskaan luovuteta, myydä tai vuokrata kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa.

8. Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättäminen:

Jos et halua, että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme, ettet toimita tietoja Dragons and everythingille. Tällöin emme voi palvella sinua, etkä voi hankkia tuotteitamme tai palvelujamme.

YRITYS:

Dragons and everything Y-tunnus: 3011773-6

SÄHKÖPOSTI:

Katja@dragonsandeverything.fi


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit